3 Απριλίου 2011

Η SONY ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟΥΣ HACKERS ΑΠΟ ΤΟ PS3


Εκτός Playstation Network θα βρεθούν όσοι έχουν hackάρει το PS3 τους.
Μετά από το σπάσιμο ασφάλειας του Playstation 3 και τις νομικές κινήσεις της Sony εναντίον των hackers, τώρα η Ιαπωνική εταιρεία θέλει να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο για όσους χρησιμοποιούν το πειρατικό λογισμικό στο Playstation 3 τους.
Η Sony φαίνεται ότι θα μιμηθεί το παράδειγμα της Microsoft. Όπως η τελευταία είχε κάνει Ban ένα εκατομμύριο χρήστες απ' το Xbox Live, έτσι και η Sony πρόκειται να πράξει κάτι ανάλογο για το Playstation Network. Με τη διαφορά βέβαια ότι τουλάχιστον...τους προειδοποιεί, στέλνοντας από τώρα το μήνυμά της.
Στην ανακοίνωσή της μέσω του Playstation Blog, η Sony προειδοποιεί το εξής: "Παράνομες συσκευές για το Playstation 3 διέρρευσαν από hackers, επιτρέποντας το να εισαχθεί πειρατικό λογισμικό στην κονσόλα. Κάτι τέτοιο παραβιάζει τους κανονισμούς χρήσης του software της κονσόλας για το Playstation Network και τους προβλεπόμενους τομείς του. 
Επιπλέον, το να παίζετε πειρατικό software είναι ενάντια στους διεθνείς νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων. Κατ' επέκταση, όσοι χρησιμοποιούν τα παραπάνω μέσα θα τεθούν μόνιμα εκτός Playstation Network. Προς αποφυγή τέτοιων συνεπειών, θα πρέπει να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε τις πειρατικές συσκευές και να σβήσετε το πειρατικό software απ' το PS3 σας".
Καμία ημερομηνία δεν ορίστηκε σχετικά με το πότε θα ισχύσει το ban απ' το Playstation Network. Όπως και να 'χει, ο "πόλεμος" καλά κρατεί και η Sony σηκώνει ψηλά το λάβαρο της μάχης.

BACKTRACK LINUX RSS

BackTrack Linux News

HackersWorld RSS

---- ((( Hacker's World ))) ----

EXPLOIT-DB RSS

Exploit-DB updates Feeds

METASPLOIT RSS

Metasploit Feeds

g0tmi1k RSS

Gotmilk Feeds

Offensive Security RSS

Offensive Security Feeds

Security Focus RSS

Security Focus Feeds

h-secutity RSS

The H Security

Wired How-To Wiki RSS

Wired How-To Wiki

Geekword RSS

Geekword
Ping blog