2 Απριλίου 2011

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ WINDOWS 8 ΜΕΣΑ ΣΕ 8 ΛΕΠΤΑ

o τελευταίο διάστημα πολλές πληροφορίες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για το πολυαναμενόμενο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, ταWindows 8.
Τελευταίες όμως αναφορές κάνουν λόγο ότι εγκαταστάθηκαν σε μηχάνημα με μνήμη 24GB σε μόλις 8 λεπτά. Αν κοιτάξουμε όμως λίγο προσεκτικότερα τις πληροφορίες θα διαπιστώσουμε ότι αναφέρονται και τα specs του συστήματος στο οποίο εγκαταστάθηκε.
Συγκεκριμένα το μηχάνημα που χρησιμοποιήθηκε για την εγκατάσταση της M3 ήταν εξοπλισμένο με 24GB από μνήμη RAΜ και οχταπύρηνοεπεξεργαστή. Επισής μέσα στο μηχάνημα δεν υπήρχε SSD αλλά αντίθετα ένας κοινός σκληρός δίσκος των 2TB. Πιο πιθανό λοιπόν ήταν να εγκαταστάθηκαν από μια τοπική μονάδα αποθήκευσης και όχι από έναDVD.
Αν και τα οχτώ λεπτά εγκατάστασης είναι κάτι που θα το ήθελαν οι περισσότεροι χρήστες , εντούτοις είναι κάπως απίθανο οι τελικοί χρήστες να απολαύσουν μια τέτοια ταχύτητα εγκατάστασης. Από την άλλη πλευρά αναμένεται να εγκαθίστανται πιο γρήγορα από τους προκατόχους τους. Αλλά άν νομίζετε, ότι θα βάλετε το DVD, θα περιμένετε 8 λεπτά και μετά θα είστε σε περιβάλλον Windows 8 ίσως να απογοητευτείτε.

BACKTRACK LINUX RSS

BackTrack Linux News

HackersWorld RSS

---- ((( Hacker's World ))) ----

EXPLOIT-DB RSS

Exploit-DB updates Feeds

METASPLOIT RSS

Metasploit Feeds

g0tmi1k RSS

Gotmilk Feeds

Offensive Security RSS

Offensive Security Feeds

Security Focus RSS

Security Focus Feeds

h-secutity RSS

The H Security

Wired How-To Wiki RSS

Wired How-To Wiki

Geekword RSS

Geekword
Ping blog